Overraskelse i Drammen!


Det er når man minst venter det at det skjer. I dag har jeg vært i Drammen og hatt møte med min medsensor til muntlig privatisteksamen i russisk. Siden vi kommer fra hver vår kant, er det greit å møtes på jernbanestasjonen. Det er en flott jernbanestasjon i Drammen; ikke slik som det var i min barndom da Drammen var forbundet med hutrende venting i iskald vind mens vi ventet på toget til Sørlandet. Nei, nå er det stor ventehall med matvarebutikk, stor Narvesen kiosk, og leiter man litt til, finner man en pizzeria også. Det er Peppes som har fått enda en filial.

Da jeg skal til å sette meg ved bordet nesten innerst ved disken, ser jeg ut av øyekroken noe som virker kjent. Det er et bilde som henger til venstre for disken. Det må ha tatt brøkdelen av et sekund før det går opp for meg, og jeg skjønner hva det er: Det er en stor utgave av bildet på coveret til CD’en Michael! Jeg kjenner jeg blir varm innvendig og får tårer i øynene. Ikke bare er det et stort bilde av Michael Jackson, men rundt og under det er det hyller med figurer av ham i forskjellige «oufits», og der står jammen en kopi av HIStory statuen også! En hel krok av restauranten er viet til Michael! Smilet kjennes nesten til ørene, og jeg spør jenta bak disken om de er Michael Jackson fans her. Hun smiler like blidt og sier «Ja, sjefen er det i hvert fall!» «Da må du hilse ham og si at det er en Michael Jackson fan blant kundene i kveld», svarer jeg og setter meg. Vi får gjort det vi skulle og avtalt en eksamensstrategi, men det er Michael jeg husker. De spilte også noen Michael sanger mens vi satt der, og da var det vanskelig å konsentrere seg om møtet mitt.

Det var som bare pokker at jeg ikke hadde med fotoapparat i dag, men jeg kommer tilbake om noen dager, og da skal jeg ta bilde av dette hjørnet. Det er herlig å treffe likesinnede! Tror kanskje Peppes på Drammen Jernbanestasjon blir min yndlingsrestaurant nå!

 

Dette innlegget ble publisert i Michael Jackson. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s