En måned gammel!


På denne andre søndag i advent er det en måned siden jeg ble blogger. Rart når man har tenkt på noe så lenge, og det plutselig blir noe av. Dette er fremdeles et eksperiment, og jeg prøver ut og lærer langsomt nye ting hele tiden.

Det mest forunderlige er at det finnes såpass mange mennesker som leser denne bloggen. På en måned har det vært 988 visninger, så vi passerer antagelig 1000 i løpet av dagen, gjennomsnitt per dag har økt fra 14 til 50 og er nå på over 30 i gjennomsnitt. jeg synes det er mye selv om antall følgere bare er 10. Disse visningene representerer 12 forskjellige land! Siden noen av landene er de største i verden, dekker de nesten halve kloden! Det ser imponerende ut på kartet! (selv om jeg vet at en person i Russland får veldig stor plass når plutselig hele Russland blir med)

Det er veldig morsomt og oppmuntrende å få kommentarer, og det er veldig gøy å treffe folk på bussen og på skolen som sier «jeg leser bloggen din!» Nå når de fleste media er blitt tabloid er det så forbaska mye uvesentligheter og skjevfordelt nyhetsformidling at jeg tror vi trenger blogger som vil fortelle og kommentere andre sider av virkeligheten. Derfor fortsetter jeg å utforske, tenke og berette om det jeg selv synes er interessant og viktig, – og selvfølgelig er det også noen morsomme små uvesentligheter innimellom. Alle er velkommen inn i denne storstua som skal favne så vidt som jeg når!

Dette hotellet ligger i Berlin. Velkommen inn!

Dette hotellet ligger i Berlin. Velkommen inn!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til En måned gammel!

  1. Interresant å lese bloggen din Astrid !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s