Økologisk bomull


En av MUJI butikkene

En av MUJI butikkene

Jeg vet at julen er over og at alle gaver er delt ut, men det kommer jo tider etter dette, bursdager for eksempel eller rett og slett individuelle behov. Hvis du trenger sengetøy og gjerne vil ha det i økologisk bomull, har jeg nå funnet det i Tønsberg! I London og Paris har jeg vært innom MUJI butikker og kjøpt nydelig sengetøy i økologisk bomull, men så var det å finne det i Norge når man trenger det. Da hadde jeg lest at MUJI solgte noen av sine produkter gjennom Åhlens, så jeg forsøkte meg der. Det hadde de ikke her i Tønsberg, men de viste meg et annet merke, så nå er jeg den glade eier av et stk. sengesett i økologisk bomulljersey. Det skal nå prøves ut.

001

Det kjennes riktig godt å ha håndklær og kluter av økologisk bomull fra Sekem i Egypt og laken, dynetrekk og putevar også i økologisk bomull. Da er det bare å bytte ut alt etter hvert slik at vi ikke støtter opp om den ødeleggende konvensjonelle bomullsdyrkinga i verden, men fremmer den økologiske.

002

Det kan for øvrig også bemerkes at det også finnes duker og kuvertbrikker i økologisk bomull på Åhlens i Tønsberg. Anbefales!

Tillegg dagen etter: I dag har jeg sett at de har sengesett i økologisk bomull også på Princess. De er godt gjemt blant alle de andre settene, og da jeg sa at de burde få dem frem og reklamere med at de har økologisk, så damen litt rart på meg: «Vi har ikke mye etterspørsel etter det!» Nok en gang det samme svaret. Går vi bare sovende gjennom livet uten å spørre? Hvis vi ikke spør, får vi heller ikke noe svar.

Dette innlegget ble publisert i Økologi og miljø. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s