To måneder gammel i dag


I dag er det to måneder siden jeg startet denne bloggen. Det var nærmest en tilfeldighet som nå er blitt mer enn jeg kunne ane. Dette er en form som passer meg utmerket. Og det har overgått alle mine forventninger.

blogg0-1

Den første måneden var det gjennomsnittlig 27 treff om dagen. I desember hadde det vokst til 46 daglige visninger, og nå litt over en uke uti januar står pila foreløpig på 74, men de siste dagene har rekordene falt, og nettopp nå har det vært 118 treff bare i dag! Det er nesten litt skummelt!

Til sammen er det nå trykket 2675 ganger, og det vokser hele tida! Ikke nok med det, men det er folk fra 22 forskjellige land som har vært på besøk. For noen få minutter siden kom Bolivia med, og jeg kjenner da ingen der!?

Jeg vet det er langt igjen til rosabloggernes titusenvis av lesere, men allikevel…… Det er stas å bli lest av så mange mennesker!

pulten min

Jeg skulle nå ha god sjans til å få ryddet opp på skrivebordet mitt. Jeg trenger jo ikke arkiver og permer lenger. Alt blir liggende der oppe i himmelen et sted, og jeg kan bare plukke det ned når jeg trenger det, sende linker og henvise til innlegg for den som måtte trenge å vite mer om det ene eller andre tema. Det er veldig praktisk. Og mest av alt er det gøy!

Det er bare å si: fylgj med i neste bolken!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til To måneder gammel i dag

  1. Bernt Kasberg Evensen sier:

    Kjære Astrid!
    Du er et utrolig fenomen:Takk for alt du gjør!
    Hilsen Bernt Kasberg Evensen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s