Tre måneder gammel på en gulldag!


I dag er det tre måneder siden jeg ble blogger. Det er grunn til å feire ved siden av alle medaljene på denne OLs første dag: to gull, en sølv og en bronse på en dag for et lite land i nord, er ganske bemerkelsesverdig!

tds_valdifiemme_14_02_f_felgenhauer

Det er denne underlige nasjonale stoltheten som tvinger seg på når det er konkurranser på is og snø. For den som har et visst konkurranseinstinkt da, og det har noen av oss.Ja, blir det ikke noe mer enn noen vaiende flagg på en stadion, er det vel greit. Vi gleder oss med Ole Einar, Marit & co.

Da Hjallis gikk på Bislett under OL i 1952, satt foreldrene mine ved radioen og heiet. Da lå jeg i mammas mave. Derfor min sportsinteresse. Jeg kan ikke for det!

Da Hjallis gikk på Bislett under OL i 1952, satt foreldrene mine ved radioen og heiet. Da lå jeg i mammas mave. Derfor min sportsinteresse. Jeg kan ikke for det!

Men så er det altså tre måneder med bloggen. Da må vi ha en liten oppsummering. Jeg la ut uten å vite hvor det bar. Nå har jeg skrevet hver eneste dag, og det har blitt 130 innlegg innenfor 13 kategorier. I det siste har det vært Russland som har vært mest i fokus både fra meg og fra leserne. En stund ble det en del om Steinerskolen, og Michael Jackson historiene drysser jeg litt utover det hele. Det har også blitt omtaler av bøker, filmer og utstillinger, og tilbakemeldingene har vært inspirerende.

Russisk servise

Russisk servise

Det er jo alltid spennende å se om man når ut, om noen leser det du skriver, og det store spørsmålet er hvordan man gjør folk oppmerksom på at det finnes en slik blogg. Jeg har foruten facebook brukt mailer og på den måten blitt lagt ut på forskjellige hjemmesider og fb-sider. Det har hjulpet en del. Det er veldig forskjell på hvor mange som er innom her, men i det siste har det sjelden vært under 35 om dagen, og rekorden på en dag er 219!

Siden jeg har vært med i over 30 av disse 40 årene, er det jo noe å fortelle om!

Siden jeg har vært med i over 30 av disse 40 årene, er det jo noe å fortelle om!

Gjennomsnitt i november var 27, i desember 46 og i januar hele 78. Det betyr i alle fall at det vokser. Antall følgere er fortsatt lavt, bare 18, men det er mange som sier at de følger uten at det kommer frem på statistikken. Det som derimot kommer godt frem, er at det er folk fra 28 land som har vært innom. Det synes jeg er veldig mye!

Den første måneden var det omtrent 1000 visninger, den andre vokste det til 2600, og i dag rundet vi 5000!

Og Michael Jackson dukker plutselig opp

Og Michael Jackson dukker plutselig opp

Det hyggeligste er alle de som kommenterer, ikke bare på bloggen og facebook, men også når jeg møter dem på gata. På den måten forstår jeg hvem som følger meg. Når en sier at den er «oppbyggelig og folkeopplysende» er det akkurat det jeg vil. Når en annen takker for boktips, er det gøy, og når atter andre takker for en refleksjon eller en historie fra virkeligheten, er det bare hyggelig.

Så da fortsetter jeg. Det er ikke slutt på temaene ennå. Jeg har mye på lager som jeg vil fortelle om. Takk til alle dere lesere som er med meg på veien!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Tre måneder gammel på en gulldag!

 1. Irene Bass sier:

  Takk Astrid.
  Jeg har bloggen som en app på telefonen er er innom nesten daglig.
  Interessant, lærerik og underholdende!
  Klem fra Irene Bass

  • Så hyggelig å høre, Irene. Det er akkurat det jeg vil den skal være; interessant, lærerik og underholdende. Da har jeg oppnådd det jeg vil. Del den gjerne med flere. Det er det som er vanskelig: å komme videre ut. Det trenger jeg hjelp til. God helg! Med mange høydepunkter!

  • Inese sier:

   Hvordan legger man bloggen ut som app, Irene?

   • Oj! App? Jeg vet ikke en gang hva det er, så det er jo gøy. Det betyr at det er flere følgere enn det som kommer frem på statistikken, for der står det bare 19. God lesning videre!

 2. Inese sier:

  Takk til deg! Bloggen din er så omfattende, enda bedre enn en god bok! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s