Fire måneder gammel


Mars

Mars

I går rundet denne bloggen fire måneder. Det betyr at den begynner å bli i stand til å sitte oppreist. Den siste måneden har stabilisert bloggen. Det er ikke de helt store sprangene som er tatt, men jevnt over har innleggene blitt lest, og gjennomsnittet i februar var 71 pr dag. Hittil i år er gjennomsnittet 73 pr dag. Antall treff har blitt nesten 7000 og har vokst med omtrent 2000 den siste måneden, som nå er et slags gjennomsnitt. Det har ikke blitt særlig flere følgere, bare 19 nå, men antall land som er representert, har vokst betraktelig, til 40. Det betyr at verdenskartet er godt dekket med alle kontinenter representert. Det er nesten utrolig!

mars

Hvilke tema som er mest populære varierer hele tiden etter som jeg skriver. Akkurat i går og i dag er det nok steinerskolen som topper, men det har vært mye Russland en stund pga. den spente situasjonen i Ukraina. Den siste måneden har innleggene om Michael Jackson fått en ganske stor leserkrets, og har toppet statistikken flere dager.

Ingen tvil om at jeg fortsetter, men det kan være at jeg ikke klarer å skrive hver dag lenger når våren virkelig får tak. At jeg faktisk har skrevet hver dag i disse fire månedene (det har blitt drøye 160 innlegg), betyr at jeg har hatt en periode med få reiser og mye hjemmetid. Det har vært hektiske uker på skolen, og ingen utenlandsreiser. Det er sjelden at jeg har en så lang periode uten lengre reiser, men nå kommer det snart noen. Da får vi se hvordan det går med bloggingen.

Den gamle Holmenkollbakken

Den gamle Holmenkollbakken

Det er mars og Holmenkollsøndag. Det er vel den mest tradisjonelle skifesten i hele verden, og alle utøvere setter pris på denne helgen til tross for at den ofte har druknet i tåke. Det gjør den ikke i år, for nå har sola tittet frem fra skyene, og det ser lysere ut de neste dagene. Herlig!

260px-Vintergaek

Det kjennes virkelig som om det er vår nå, og snøklokkene blomstrer midt i byen. Vi håper på en tidlig vår i år. I mellomtiden fortsetter jeg å blogge.

Takk til alle mine lesere!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsbetraktninger. Bokmerk permalenken.

5 svar til Fire måneder gammel

 1. Inese sier:

  Gleder meg til å følge bloggen din videre!

  • Takk, Inese, for alle kommentarene. Det er morsomt å få fra en som har en del peiling på Sovjet også, så du kan forstå hva jeg skriver om. Gøy.

   • Inese sier:

    Nja, jeg har vel ikke allverdens peiling, men litt er det der. Under Sovjet var jeg barn og bodde i en boble – på et barnehjem på landet langt nord i Latvia, så vi ble forsøkt å bli hjernevaska med Sovjetideologi. Det fungerte ikke på meg da jeg var i min egen drømme-og bokverden. Men så blir man jo belest etter hvert som man blir eldre og assosiasjonene kommer og minnene får mer kjøtt på beina.
    Så er jo i tillegg min beste venninne historiker som er en av de få i landet som har spesifisert seg om Sovjet, KGB og alt det andre som det innebar.
    Og mannen min har en del å fortelle siden han er litt eldre og fikk oppleve den tiden med mer bevissthet en jeg gjorde, så alt i alt blir det litt peiling, ja! 🙂

 2. Irene Bass sier:

  Jeg følger videre jeg! Takk for mye interessant og velskrevet så langt 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s