Når banken ikke vil ha pengene dine


miss_1218528603

I dag holdt jeg på å bli ganske så ufin mot bankansatte. Nå har jeg holdt på i to dager for å få satt inn penger fra salget på vårmarkedet, men det ser ut som om det er helt umulig. Banken vil rett og slett ikke ha inn penger! De kan bare tas ut!

Det er riktignok en innskuddsautomat i banken, ja, faktisk to, og i går kom jeg 15.05, men da hadde de stengt, for sommertid var innført fra 15. mai må vite! Og da stenger de kl. 15.00. Heldigvis var eiendomsdelen fremdeles åpen, og der står automatene, så jeg fant frem seddelbunken for å legge inn. Lykkelig så jeg de første sedlene bli borte i automaten, og det kom en kvittering. Men så skulle jeg legge inn en bunke til, og passet nøye på at det ikke var noen bretter på dem. Da sa maskinen: Full! Den kunne ikke ta flere! Jeg så meg om etter en som kunne hjelpe meg, men de var jo ikke der. De hadde sommertid!

Ut eller inn? Nei, bare ut.

Ut eller inn? Nei, bare ut.

Slukøret gikk jeg ut, ganske så irritert. Jeg som hadde gått fra skolen spesielt tidlig for å rekke til banken og få satt inn pengene! OK. Da fikk jeg prøve i dag. Igjen dro jeg fra skolen før kl. 15.00 og kom til banken på samme tid som i går. Da så jeg det: STENGT sto det på automaten! Da fikk jeg prøve den andre som både er inn- og uttak. Men da jeg trykket på innskudd, bare dyttet den kortet mitt ut igjen og ville ikke mer. Jeg forsøkte en gang til, men det samme skjedde. Hva i helsike var dette? Nå hadde jeg også tatt med meg all mynten for å bli kvitt den. Men ikke søren om den ville ha pengene mine!

GELD, BANCOMAT, GELDAUTOMAT, GELDBEZUG

Da så jeg meg om og oppdaget en skranke med to damer bak. Jeg gikk selvfølgelig bort til dem for å høre om  de kunne hjelpe! Den ene så på den andre og spurte om de kunne hjelpe nå etter stengetid(!) Og det kunne de ikke. Dessuten virket ikke den automaten, forklarte hun meg. Nei takk, det hadde jeg allerede funnet ut, og det var det jeg ville ha hjelp med. Så det er umulig å få satt inn pengene sine i denne banken, spurte jeg aldri så lite sarkastisk. Ja, da fikk jeg gå til posten. Men de har jo sendt meg til banken! Takk, for utmerket service, mumlet jeg ut mellom tennene og snudde på hælen.

Så man må enten være uføretrygdet, pensjonist eller skiftarbeider for å kunne sette inn pengene sine i banken? Ellers må man ta fri fra jobb! Det er ganske latterlig, eller er det bare meg? Bare vent til jeg blir pensjonist, da skal jeg sette inn penger hver dag!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsbetraktninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s