Ut av komfortsonen


imagesCA02WQ66

Det er en replikk av Elling som jeg ofte tenker på, og det er når han og Kjell Bjarne nettopp har flyttet inn i leilighet, og så foreslår Kjell Bjarne at de skal gå ut. Da sier Elling noe sånt som «Jeg forstå ikke hvorfor man på død og liv skal gå ut når man har fått seg en hyggelig leilighet!» Det tenker jeg ofte når jeg igjen har funnet på å reise et eller annet sted. Det er så forlokkende når en tenker på det på avstand, men når tiden er der, og alt skal huskes på, reisefeberen raser og kofferten skal pakkes, ja, da lurer jeg alltid på hvorfor jeg hele tiden finner på sånne ting når jeg har det så bra hjemme.

comfort-20zone-small

Det er komfortsonen som forlates, og det er jo da det virkelig kan skje ting i ens liv. Jeg har god erfaring med reiser, mange gode erfaringer, men jeg er alltid nervøs, og jeg er egentlig livredd for å fly. Jeg tenkte på det for en stund siden at jeg gjør veldig mye som jeg egentlig er redd for. Det er bare det at jeg stort sett gjør det allikevel, ja, ikke alt da. Jeg hopper ikke i strikk eller i fallskjerm, og jeg går ikke opp i høye bygninger eller tårn, men jeg flyr og jeg er også av og til ute på veiene i bil og buss. Jeg går i storbyer og tar inn på hotell alene og finner stort sett frem overalt.

fly

Men det var ett land jeg ikke trodde jeg skulle komme til i dette livet, og det er USA. Det hadde jeg slått helt fra meg. Hva skulle jeg dit å gjøre? Ingenting dro meg dit…..inntil… sommeren 2009. Da var det som om jeg bare måtte til Neverland, og jeg måtte til den byen Michael Jackson hadde bodd i. Så da dro jeg da. Livredd var jeg, men jeg gjorde det.

LSAT-Prep-Los-Angeles

Og nå er jeg der igjen. Om et par timer drar jeg ut av komfortsonen igjen og til LA som er helt på den andre siden av verden. Det er en forskrekkelig lang flytur som jeg skal lide meg gjennom – hele 11 timer fra Amsterdam, og jeg vet det blir nesten uutholdelig, men jeg gjør det. Da håper jeg inderlig at det venter meg noe fint på den andre siden. Det synes jeg at jeg har fortjent etter en slik anstrengelse.

Om jeg kommer helskinnet gjennom dette også, sees vi på den andre siden av sommeren!

241429-12-1337751511972-n400

Dette innlegget ble publisert i De som vil noe mer, Michael Jackson. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ut av komfortsonen

  1. Runa sier:

    Ønsker deg en riktig god tur – ‘Fly High’ bruker jeg å hilse med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s