Påsken 2016


Denne påsken har det vært allslags vær: Stille og sol med krokus som strutter, grått og surt som svir på ørene, og i dag, første påskedag, stiv kuling og regn som pisker på rutene.

IMG_3897

Det har vært Hvasser med blåveisturer, stille bypåske med kafébesøk, køer og stengte dører, og det har vært kunsttur til Stavern. Det siste var en kald fornøyelse, men inne i alle galleriene var det stappfullt av folk. Kaféer og restauranter i byen var også stinne av folk, så der måtte vi være tålmodige for å vente på bord.

På veien hjem fra Stavern fikk vi en time i Larvik. Vi stakk inn på nærmeste hotell for å få noe varmt i livet. En hyggelig resepsjonist kunne fortelle at det var påskestengt i kaféen, men vi kunne få en kopp kaffe fra selvbetjeningen – gratis! Han viste oss elskverdig til kaffekannene og inviterte oss til å sitte i salongen/baren. Vi så gjorde og gikk til sofagruppene litt lenger borte. Jeg ville kikke litt nærmere på bildene på veggene, for jeg kjente igjen stilen til Jan Olav Forberg som vi hadde besøkt i Stavern. Og der, rett rundt hjørnet sto en nydelig gul sofa med lilla puter og på veggen over hang – Michael Jackson! Jeg kjente straks igjen bildet vi hadde lånt til MJ feiring for et år siden! Det ble en ekstra fin avslutning på årets kunstutflukt til Stavern.

IMG_3899

I dag er det første påskedag, og vi har stilt klokken en time frem, så morgenen er mørkere enn i går, men enda verre: det er grått og mørkt, og det blåste så fælt da jeg våknet tidlig at det kjentes som rutene skulle blåse inn. Nå roer det seg visst litt, og det er godt det ikke snør slik det gjorde på samme tid i fjor.

GOD PÅSKE!

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Hvasser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s