50.000 visninger!


Det er gått 2,5 år siden jeg begynte denne bloggen. Og i går rundet vi 50.000 visninger! Jeg vet det ikke er mye sammenlignet med de store bloggerne, men allikevel… Det er en anselig mengde visninger i løpet av den tiden.

Hva er så mest sett? Det tok av i vinter en dag etter at jeg skrev om steinerskoleeleven som var på Lindmo og snakket så varmt om steinerskolen. Det innlegget har fått over 1150 visninger, og det meste kom i løpet av et par dager! Men så roet det seg igjen, og det gikk ned til det normale som er rundt 40 om dagen.

IMG_2682

Det innlegget som ligger på andre plass er «En dag på Vidaråsen» som jeg skrev i august 2014 etter en nydelig dag der. Det er tydelig at det er camphill folk rundt omkring i verden som finner dette innlegget med jevne mellomrom, så den har nå 733 visninger. Så går det jevnt videre med en blanding av økologi, steinerskolen, samfunnsspørsmål og lokalsamfunn. 22 innlegg har mer enn 200 visninger, og den som har fått mest den siste måneden er da jeg skrev om åpningen av Tjøme kolonial.

IMG_3918

Gledelig er det at mine innlegg om Tolstojs Krig og Fred har fått så mange lesere, og mine mange fortellinger fra Russland er også ganske populære og blir lest jevnlig av noen.

Bokomtalene er stort sett ikke så mye lest, men det er hyggelig å skrive om bøkene som engasjerer meg, både klassikerne og nyere ting jeg finner. Mitt gjensyn med Gogol tidligere i vår, vekket ikke den store oppmerksomheten, men det visste jeg vel og ville allikevel skrive om det fordi han fortjener å bli hentet frem i lyset igjen.

IMG_3589

Michael Jackson er for de spesielt interesserte, men jeg kan love at dere som ikke synes det er verdt å lese, at dere kanskje ville få dere en overraskelse om dere gjorde. Han er verdt mange sider med alt han gjorde og alt han ble utsatt for i sitt liv. Jeg gråter ennå over ham.

015

Lokalsamfunnet har begynt å interessere meg mer og mer. Det holder på å smuldre opp mange steder, så her er det om å gjøre å være påpasselig! Ikke minst støtte opp om små initiativ av butikker, kafeer og foreninger. Det er mange som forsøker, men responsen er ikke alltid deretter. Forbannet være alle kjedene som pønsker i våre svakheter for å få alt billig og behagelig! Og nettbutikkene som tømmer byene våre for butikker. Det er trist med tomme lokaler i bysentrene!

Som dere skjønner fortsetter jeg med bloggen selv om det ikke er like ofte som i begynnelsen. Det er fortsatt gøy, og jeg håper fortsatt på mange lesere! God lesning!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsbetraktninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s