Ny Michael Jackson i Drammen


Her om dagen kom jeg med tog fra Oslo, men siden det var buss for tog fra Drammen, hadde jeg tid til å stikke innom pizza restauranten der for å se om Michael Jackson fremdeles var på plass. Det var han. Men han var flyttet, og det hadde kommet en dukke av ham i full størrelse! Så når du kommer inn på Peppes Pizza på Drammen stasjon, står Michael Jackson og tar deg i mot!

IMG_3949

Ny utstilling i Drammen

Det må være det ideelle sted for MJ-fans!

Etter hva jeg vet er det ikke mange slike steder i Norge. Det er ikke slik som i mange andre land at det står Michael Jackson statuer, MJ-trær, benker og lekeplasser til ære for sangeren. Det er egentlig utrolig hvor mange steder som har en statue: Dangerous statuen i Best i Nederland og i Sør-Afrika, Brasil, Hong Kong, Italia, Østerrike, Russland (Jekaterinburg) og andre minnesmerker er i München, Budapest, Berlin, Leipzig, New York, LA, Bukarest, en skog i Sør-England og sikkert mange flere steder jeg ikke vet om.

001

Den gamle utstillingen i Drammen

I Norge er det langt mellom MJ-stedene.

Men vi er så heldige at vi har en av Jeff Koons porselensstatuer av MJ og Bubbles på Astrup-Fearnley museet på Tjuvholmen. Den er verdt et besøk i museet!

001

Jeff Koons på Astrup Fearnley museet i Oslo

Og så var det bildet på Grand hotell i Larvik. Det snublet jeg over i påsken. Det er Jan Olav Forberg som har malt det, og det er stort og flott! Her kan man sette seg ned på en sofa og være midt i blant MJ!

IMG_3900

Grand hotell i Larvik

Det er ikke tilfeldig at jeg skriver dette nå som det er juni og vi nærmer oss 7 år siden Michael Jackson gikk bort. Mange samles for å markere dagen både i LA, London og på en strand i Nederland der hundrevis av lanterner skal lyse den kvelden.

 

Dette innlegget ble publisert i Michael Jackson. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny Michael Jackson i Drammen

  1. Jorunn Hjorteseth sier:

    Artig !😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s