Syltede gresskar er solskinn på glass


Årets «fangst» var et nesten 10 kg stort gresskar fra Solli gård. Ferdig renset ble det 7,5 kg. Det var mykt og fint og helt greit å skjære i.

img_4106

Etter en natt i eddik var de gule terningene klare for masse sukker og forsiktig koking til de ble blanke.

img_4107

Litt ingefærrot oppi det hele, og så var det på glass.

img_4109

Det ble fem litersglass og to små glass. Nå står de på benken og vitner om en sommer med sol og varme.

Fiskemiddagene er reddet for vinteren. Mmmm!

 

Dette innlegget ble publisert i Økologi og miljø, Hvasser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s