Om denne bloggen

Så fikk jeg endelig en blogg! Lenge hadde jeg tenkt på dette før jeg klarte å bestemme meg. Takket være gode råd fra mine elever klarte jeg å finne frem i denne jungelen av muligheter. Så nå er den her.

Jeg har mye på hjertet, så jeg legger til kategorier etter hvert, så kan dere velge hvilket tema dere vil følge. Men utgangspunktet er å finne frem gode øyeblikk i hverdagen. Videre vil jeg fortelle om prosjekter som jeg er engasjert i, slik som NorBalSam, WOW-day og formidling av russisk kultur og språk. Jeg samler også på personer som gjør og har gjort noe spesielt for å gjøre verden litt bedre. Dem er det mange av, og de kommer til å bli presentert etter hvert.

Steinerskolen har vært mitt «hjem» i over 30 år, og her har jeg mye å si som kanskje kan være til nytte og glede for andre.

En av mine nyeste interesser er fotografi og spesielle fotografer, så det kommer nok også frem i bloggen.

Det som har tatt mye av min tid de siste drøye fire årene er Michael Jackson. Etter hvert som jeg har lest om ham, hørt og sett intervjuer, opptredener, lest bøker og truffet folk som kjente ham eller har vært fans i årevis, har jeg fått innblikk i noe som jeg veldig gjerne vil dele med andre. Mine møter med hans venner og medarbeidere har vært store opplevelser som har påvirket meg mye. Jeg håper noen vil få glede av det jeg vil fortelle.

Da ønsker jeg god lesning!

 

 

 

 

 

13 svar til Om denne bloggen

 1. Torunn sier:

  hei Astrid, forsto at NorbalSam formidler Steinerdukker – er det mulig å kjøpe? mange takk! mvh Torunn

  • Ja, vi er nå på diverse julemarkeder sist helg og neste helg og selger bl.a. dukker. Se vår facebook side: Du Store Verden. Er du i Bergen? Torill kommer til Steinerskolen på Skjold neste helg og selger der. Ellers går det an å bestille gjennom fb. siden vår også. Klem fra Astrid

 2. Marte Gravermoen Toresen sier:

  Hei. Jeg er veldig interessert i å kjøpe en fin «Steinerdukke» til min datter, vet du hvor jeg kan få tak i dette, eventuelt hvor jeg kan henvende meg? På forhånd takk for helpen.

  • Du kan gå til facebook og slå opp på Du store verden og se hva vi har der. Så kan du skrive til meg på mail: astridbjonness@combitel.no og bestille det du vil ha, så sender vi, om du ikke bor i nærheten av Tønsberg. Da kan vi få den overlevert. Si hvordan dukken skal være: lyst hår og blå øyne, brunt hår og brune øyne, jente eller gutt osv. Så skal vi se om vi har en sånn inne. Lykke til! Du kan lese om Quevar prosjektet her på bloggen, hvor dukkene blir laget osv.

 3. Else-Marit Foss sier:

  Selger du russiske sjal noe sted denne helgen?

 4. Else-Marit Foss sier:

  Er du noe sted på østlandet før jul?

 5. Else-Marit Foss sier:

  Venter gjerne til du får inn nye! Er glad i blått!

  • Det blir nok ingen russlandstur før langt uti 2018 hvis ikke noen andre drar for oss da. Så det tar tid å få tak i flere. Om du går ¨på facebok siden vår, ser du en del bilder av hva vi har. Siden heter Du store verden. Ta gjerne kontakt på min mailadresse: astridbjonness@combitel.no, så slipper vi å bruke kommentarfeltet her til korrespondanse.

  • Om du vil, kan jeg sende deg et bilde av de sjalene vi nå har igjen. Fikk dem fra Bergen i dag, og det er et fint i blått. Gi meg e-post adressen din, så sender jeg det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s