Michael Jackson på Liseberg


Det var under Bad turneen i 1988 at Michael Jackson kom til Gøteborg for å holde konsert. Innehaverne av Liseberg fornøyelsespark hadde jobbet på høygear for å få ham på besøk. Og jammen kom han! Det var på tidlig sommer, og parken var ikke åpen for publikum på formiddagen, så Michael kom med en hel buss med folk og inntok parken som hedersgjester.

http://www.expressen.se/noje/han-var-helt-galen-i-att-aka/

Han hadde også invitert med seg 14 år gamle Anton Glanzelius som hadde spilt hovedrollen i «Mitt liv som hund». Michael hadde sett denne filmen flere ganger, og den hadde gjort dypt inntrykk å ham. Derfor kontaktet han den unge skuespilleren og inviterte ham til Neverland sammen med moren året før. Da han kom til Gøteborg, møttes de igjen, og denne gangen tilbragte de flere timer på Liseberg sammen.

MJ-in-Sweden-Liseberg-michael-jackson-33753298-392-242

Det sies at Michael kjørte Berg-og-dalbanen flere ganger og at han kjørtee ut radiobilene lenge. Han elsket det!

På Liseberg

På Liseberg

Mens han var der, fikk de ham også til å gi avtrykk av hendene sine, og de er der den dag i dag.
For et par dager siden dro jeg til Liseberg på formiddagen før de åpnet selve karusellene. På vei inn til porten er det en rekke stjerner innfelt i veien slik som det er på Walk of Fame i Hollywood, og der fant jeg også Michaels stjerne:

IMG_3238

Inne i lysthagen fant jeg håndavtrykkene sammen med en del andre. Han hadde svære hender!

IMG_3239

På en vakker vårdag med blomsterflor var det særdeles fint å vandre inn i denne hagen og vite at her har Michael vært og etterlatt et spor til oss:

IMG_3241

Dette innlegget ble publisert i Michael Jackson. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar